Skip Navigation

Du er ikke alene

"Du er ikke alene" er et tilbud til børn og unge, der oplever, at deres mor eller far har problemer med alkohol, medicin eller andre rusmidler. 

Det kan være ensomt, at stå alene med alle de bekymringer, der er forbundet med, at mor eller far har et forbrug eller misbrug af rusmidler.

Man kan nemt føle sig forkert og alene med alle sine tanker og følelser, men du skal vide, at du ikke er alene. I Danmark er der cirka 122.000 børn fra 0-18 år, der vokser op i familier med alkoholmisbrug.

I Horsens Kommune skønner man, at tallet cirka er 1908 børn, der vokser op i familier med et alkoholmisbrug. Dette dækker udelukkende tallene for familier hvori, der er alkohol. Herudover, er der en del børn og unge, hvis forældre har et problematisk forbrug af enten medicin eller andre rusmidler.

Så du er ikke alene….

Tag en anonym snak med os

Vi ved, at det kan være svært at tale med andre om sine forældre - særligt hvis mor eller far har problemer med rusmidler eller drikker for meget. Du kan ringe eller komme på besøg hos os anonymt, hvor du har muligheden for at tale med en af os fra "Du er ikke alene".

Læs mere i vores brochure "Du er ikke alene".

Luk alle
Åbn alle
Ben med tennissko der står ved en gul streg foran skoene er der en tredeltpil der viser til højre, venstre og ligeud

Kontakt

Kontakt os

Anonym rådgivning
Ring på: 21 73 12 37

Adresse
U-turn Horsens
Ungdomscenter Nordvang
Robert Holms Vej 5
8700 Horsens

Følg os på Facebook